Ayarx Photography

By: ayarx oren

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Jan-2009 16:01 Email | Share | | Bookmark
berpindah

sila ker http://ayarx.com/blog


Monday, 15-Dec-2008 13:04 Email | Share | | Bookmark
Wedding - Man & Nailah

 



Thursday, 11-Dec-2008 23:42 Email | Share | | Bookmark
Mass Order

For those yg berminat nak explore flash photography dan mula nak berjinak2 dengan lighting, ada mass order untuk nanopod dan umbrella adaptor..


-- MANFROTTO 001B NANO STAND
-- http://www.manfrotto.com/Jahia/site/man ... e/pid/2489
-- Harga seunit = RM190 (min order 10unit)
-- tidak termasuk kos penghantaran kepada anda.


-- MANFROTTO 026 UMBRELLA ADAPTOR
-- http://www.manfrotto.com/Jahia/cache/offonce/pid/3192
-- Harga seunit = dijangka under RM100, akan diupdate kelak (min order 10unit)
-- tidak termasuk kos penghantaran kepada anda.

4.3 Harga yang telah disenaraikan mengambil kira kos secara purata untuk menguruskan proses pembelian, kos pengangkutan barang dan yang berkaitan. Sungguhpun begitu, masih lebih murah berbanding Shashinki atau Yamiya.

5. Tarikh tutup untuk kumpul senarai nama dan bilangan order 10/12/2008.

6.1 Tarikh akhir pembayaran (kumpul duit untuk dibayar kepada ejen) pada 15/12/2008.

6.2 Jika selepas tarikh di atas, tak cukup 10unit pembelian, deal boleh diteruskan juga, tapi kita mungkin dapat harga yang lebih tinggi sedikit - tetapi still murah dari harga shashinki or yamiya.

6.3 Saya akan update harga terakhir jika semakin berkurangan (lebih 10unit).

7. Jika nama anda ada dalam listing bermakna anda berminat dan akan menyediakan duit pada tarikh yang telah ditetapkan untuk kita cepat-cepat order barang.

8. Dijangka item sampai kepada saya sebelum dapat diedarkan kepada kengkawan semua = dalam 1-2 minggu selepas 15/12/2008. kalau sampai lagi awal, lagi awal la kita edarkan.

9. More info contact 012-5389031 - hafizudin


Wednesday, 26-Nov-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
gmbr efek sejuk (cool)

 


selalu saya tgk..ramai yg buat mcm2 efek kat gmbr wedding..kebanyakannya nmpk warm..
satu hari tu..mmber chinese bawak gmbr dia kawin..dlm studio..
sekali tgk ada gmbr tu dia buat editing yg nmpk sejuk jer...

so..ni la baru nak try..hehehe..tapi..kalau pengantin pakai baju melayu kaler maler mcm x sesuai la pulak..rasa2 laa..kalau pakai gaun putih...baru nmpk skit..kalau merah..bleh ker nmpk "sejuk"..kalau sapa2 nak cuba tu bleh jugak..pastu kita kongsi2...

sila komen..dan memberi cadangan dan pandangan anda..


Sunday, 2-Nov-2008 04:58 Email | Share | | Bookmark
vintage series..baru nak cuba..thehehe







open for booking..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net